Voucherele pot fi cumpărate imediat, cu plată on-line

Nu știți ce cadou să le faceți celor dragi?

Nics o problemă, vă ajutăm noi! Soluția este : faceți cadou experiența unui sejur la hotelul nostru!
Acum,puteți face cadou un sejur,  fără să stați la rând, plătit simplu on-line.

Complectați formularul de comandă și vă trimitem voucherul prin mail.

  1. Plătiți prin OTP Simple szolgáltatón keresztül (a weboldal a Simple felüleltre fogja irányítani)
  2. A megrendelés után az ajándékutalványt és a számlát email-ben küldjük Önnek pár percen belül.
  3. A fizetés után már csak annyi teendője van, hogy beváltás előtt felhívja kollégánkat és egyeztetnek a konkrét időpontról, mikor szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni.
  4. Az utalvány beváltásához kérjük időben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, hogy maximális kényelmét biztosíthassuk.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Nem, nem csak bankkártyás fizetés van. Azonban az Aqua Hotel elkötelezett híve a modern, trendet követő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes, biztonságos és nyomon követhető. Nem mellesleg, így olcsóbban tudjuk adni a szolgáltatásunkat is, mivel kevesebb adminisztrációval jár a megrendelési folyamat kezelése.

Legyen Ön is elkötelezett híve bolygónk megmentésének, hiszen a bankártyás fizetés sokkal kevesebb "ökológiai lábnyomot" hagy maga után, mint a hagyományos fizetési módok.

Biztonságos SSL Bankkártyás fizetés: Az OTP Simple az egyik legelismertebb hazai és legelismertebb nemzetközi fizetési szolgáltató. Rajtuk keresztül zajlik a fizetés, és mi nem is találkozunk bankkártya adataival. Legalább annyira biztonságos, mint amikor a közértben kártyával fizet.

Amikor a “Kérem az ajándékutalványt” gombra kattint,  az OTP Simple felületre irányítjuk.

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK