Masszázs

 A masszázs a reflexpontok, energiapályák révén fejti ki élettani hatását. A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, betegségek kialakulásához vezet. Ezeknek a blokkoknak a feloldásához segít hozzá a masszázs.

Kerékpárkölcsönzés

A bérelt kerékpárok nem csak a városi közlekedést könnyíthetik meg nyaralásunk, üdülésünk alatt. Eszközei lehetnek egy rövidebb – hosszabb túrának is. Megtekinthetjük ily módon Gyula, illetve a szomszédos városok látnivalóit, a környék természeti értékeit, gyönyörű tájait. Feltétlenül tegyünk egy Körös menti túrát, látogassunk el a környező Wenckheim kastélyokhoz, kiránduljunk a mályvádi őstölgyesben, vagy ismerjük, és kóstoljuk meg a helyi termékeket

Talpmasszázs

  • talpmasszázs növeli szervezete ellenálló képességét.
  • Csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést.
  • Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségének megőrzését és visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva.

WIFI

Ingyenes WIFI szolgáltatás

Masszázs

Válasszon bármilyen masszázst (Gyógymasszázs, Frissítő masszázs, Stresszoldó masszázs, Aromaterápiás masszás, Nyugtató masszázs, Talpmasszázs és talpdiagnosztika)  masszőrünk szakértő kezei alatt garantáltan felfrissül és új erőre kap!

Kerékpárbérlés

Megtekinthetjük  Gyula, illetve a szomszédos városok látnivalóit, a környék természeti értékeit, gyönyörű tájait.

  •  2 óra 500 Ft/db
  • gyermekkerékpár ingyenes
  •  fél nap 1.500 Ft
  •  egész nap 2.000 Ft

Gyulai Várfürdő belépőjegy

Felnőtt napijegy gyógy- és strandbelépő 4.800 Ft/nap. Szállodánk recepcióján bármikor kérheti. Gyulai Várfürdő az árváltoztatás jogát fenntartja.

AquaPalota belépőjegy

Felnőtt napijegy AquaPalota  élményfürdőbe 7.600 Ft/nap. Szállodánk recepcióján bármikor kérheti. Gyulai Várfürdő az árváltoztatás jogát fenntartja.

Szauna

“Engedje, hogy finn szaunánk és  infra szaunánk elfeledtesse a mindennapi gondokat!” A szauna a meditáció, a teljes testi és lelki kikapcsolódás helye, ehhez pedig idő kell. Ne habozzunk a kényeztetéssel ... “

Hívja szállodánkat telefonon +36 30 599 50 58, +36 66 362 044, +36 66 362 218 vagy írjon e-mailt az info@karitativhotel.hu oldalra.

Szeretettel várjuk az Aqua Hotel Superior szállodába Gyulára!