3002

Élmény gazdag pihenés, nyugalom, ugyanakkor változatosság, a gyógyforrásokból táplálkozó Várfürdő és színes kulturális élet várja a látogatót, aki ebbe a 32 000 lakosú kis városba látogat. A Budapesttől 220 km-re fekvő Gyula gyorsan, kényelmesen elérhető autóbusszal, vonattal, autóval, vagy repülőgéppel. A mai Magyarország délkeleti régiójában, Erdély kapujában létező közel 800 éves város az Alföld igazi gyöngyszeme.
A városra jellemző a történelmi hangulat. Már XIV. században kiemelkedett a környék települései közül, ebben az időben épült Közép-Európa egyetlen épen maradt téglavára, ahol nyaranta megrendezésre kerülnek a Gyulai Várjátékok.
A vár reneszánsz vármúzeum is, amely ma a város jelképe, s ahol jó időben,- különösen a vár bástyájáról-, a bihari hegyeket tisztán lehet látni.
S ami még jellemző, sok napsütés, csodálatos vegetáció, rengeteg színpompás virág (2014 évi Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen 1. helyezést nyert város kategóriában, arany helyezést pedig az Entente Florale Europe 2014 nemzetközi versenyen ) a várost átszelő hangulatos folyó, vendégszerető emberek, kitűnő tájjellegű konyha.
A teljesen átépült belváros Világórával, szobrokkal, szökőkutakkal, padokkal, hangulatos esti kivilágítással, kávézókkal, cukrászdákkal várja a kikapcsolódni vágyókat.
A *****os minősítésű Gyulai Gyógy- Élmény- és Strandfürdő 8.5 ha ősparkban terül el, és értékes gyógyvízzel, árnyékolós-,dögönyözős-, pezsgő-,csúszdás medencével, gyermek vízi paradicsommal, hullám medencével, wellness-centrummal és 25, 50m-es uszodákkal várja a gyógyulni, feltöltődni vágyó vendégeket.
A Gyulai Várfürdő új családi élményfürdője, az AquaPalota egész évben várja a kikapcsolódni vágyó fiatalokat és családokat. AquaPalota: több mint 6000 négyzetméteres élménykomplexum, közel 900 négyzetméternyi vízfelület! Számtalan élményelem – sodrófolyosó, álló-, és fekvőmasszázsok, vízesések, buzgárok, nyakzuhanyok, ugrómedence, családi csúszda, “fényalagút” testcsúszda, a Magyarországon egyedülálló módon felfelé tartó a “fel(l)ejtő" fánkos csúszda - biztosítja a vendégek szórakozását. Gyermekekkel érkezők is megtalálják a kikapcsolódást, mivel a baba- és gyermekmedence nyújtotta élményelemek mellett, korosztályonként elkülönített játszóterek, baba pihenőszoba és vízi bár is segíti a családok kikapcsolódását.

303 szoba 4

Kérje ajánlatunk most! 

3001
800aqua

Hotelünk ajánlata a kikapcsolódáshoz:

Foglalható: 2018. 3 éj, kizárólag 03.30. péntek től 3 éjszakára

Csomagajánlat:
Szállás standard szállodai szobákban
Svédasztalos reggeli
Svédasztalos félpanziós vacsora
Finn szauna használat
Ingyenes internet hozzáférés (Wifi)
Wellness kupon, mely 1000 Ft/fő kedvezményt biztosít minden szállodai masszázs árából
-10% kedvezmény szállodánk borshopjában kapható minden erdélyi és magyar borra
ajándék Visit Gyula turisztikai kedvezménykártya

Ár: 9.900 Ft / felnőtt / éj

egy 3 év alatti gyermek részére ingyenes

további gyermekek részére 14 éves korig 4.950 Ft/éj

14 év felett: 7900,- Ft/ fő /éj

Felárak:
Gyulai Várfürdő belépőjegyét igényelheted recepciónkon: 2.300 Ft/fő/nap (változás jogát a Gyulai Várfürdő fenntartja)
AquaPalota belépőjegy:3.990Ft/fő (változás jogát a Gyulai Várfürdő fenntartja)
Superior / családi szoba felár: 1500 Ft/felnőtt/éj
Kerékpár:1.500 Ft/ egész nap, 1.000 Ft/fél nap, 500 Ft/2 óra, gyermekkerékpár ingyenes
Gyermekágy: 990 Ft
Zárt parkoló: 850 Ft/éj
Idegenforgalmi adó: felnőtteknek 450 Ft/fő/éj.
Masszázs

Felárak csak felnőtteknek fizetendő

Ajánlatunk foglalása esetén az ajánlatban szereplő összeg 30%-át kérjük szépen előre utalni az írásos visszaigazolásban szereplő megadott határidőn belül.

Lemondás, módosítás vagy meg nem érkezés esetén a befizetett összeg 100%-a szállodánknál marad. Lemondás esetén a befizetett összeg visszautalásra nincs lehetőség.

A szobát 14:00 órától lehet elfoglalni és távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

 

A hotelben  a helyszínen tudunk  igényeiknek megfelelően adni Gyulai Várfürdő belépőjegyeket, mind felnőtt, mind diák jegyet, melyet a helyszínen, a recepción bármikor kérhetnek és portaszolgálatunk a szobaszámlához hozzáír. Gyermekeknek 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Választható extra szolgáltatások:

 

 Friss gyümölcstál bekészítése: 3.000,- Ft
 Virágcsokor bekészítés: 3.000,- Ft

 Virágcsokor bekészítés: 5.000,- Ft
 Kerékpár bérlés 2 órára: 500,- Ft/kerékpár
 Kerékpár bérlés egész napra: 1.500,- Ft/kerékpár/nap
 Fürdőköntös: 600,- Ft/db/mosatás

 

Fontos információk!

  1. Ajánlatkéréshez, kérjük töltse ki a bal oldalon található űrlapot pontosan.
  2. Kollégánk a megadott elérhetőségeken keresni fogja és pontosítja kérést. Ekkor kerül meghatározásra az igénybe vehető szobák és hogy az Ön által kért időpontban van-e szabad szobánk, mely megfelel elképzeléseinek
  3. Ezek után kapni fog e-mailben egy személyre szabott árajánlatott.
  4. Kérjük, legyen kedves egy válasz e-mail-ében írja meg nekünk döntését, és foglalási igényét.

Szeretettel várjuk Önt és kedves párját, családját.

Egyéb kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére elérhetőségeinken:

E-mail: info@karitativhotel.hu

+36-30-599-5058
+36-66-362-218
+36-66-362-044

SZÉP kártya elfogadóhely- Gyula, Aqua Hotel Superior Gyula

SZÉP kártyát elfogadunk. Ha ezzel szeretne fizetni,kérjük vegye fel szállodánkkal a kapcsolatot.

E-mail: info@karitativhotel.hu

+36 30 599 50 58

Ha K&H szépkártyával szeretne utalást kezdeményezni, telefonos tranzakciót kell indítania, a  K&H TeleCenter: (06 1/20/30/70) 335 3355  (7. menüpont ) telefonszámon és szállodánk azonosítóját megadva (84037405) lehetséges a befizetést elvégezni.

OTP SZÉP kártya utalásához:

A szálloda pontos neve és címe-Aqua Hotel 5700 Gyula, Part utca 7/c

Kérjük figyeljen, hogy a név választásakor ne szerepeljen egyéb név is még a szálloda nevén kívül pl. gulliver stb.A sikeres tranzakciót követően legyen kedves a nyomtatható bizonylatot elküldeni nekünk e-mailen. Ezt a „Bizonylat nyomtatása” opciónál találja meg.Nem szükséges kinyomtatnia, elég ha rákattint, megnyitja és elküldi nekünk leveléhez csatolva.

MKB szép kártyás utalás esetén:

Kérjük szépen e-mailben elküldeni a kártyára írt nevet, illetve a kártyaazonosítót ( 5-6 jegyű ).